Steel Testomax

329 kr

Istället för att innehålla 20 substanser i overksamma mängder så innehåller testomax höga doser av 3 olika substanser som det finns goda vetenskapliga belägg för.

Mer detaljer

13109923

Tillgängliga alternativ

Volymrabatt

AntalRabattDu sparar
710%Upp till230 kr
1015%Upp till494 kr

Istället för att innehålla 20 substanser i overksamma mängder så innehåller testomax höga doser av 3 olika substanser som det finns goda vetenskapliga belägg för. De har valts ut för att komplettera varandra i sin funktion med det gemensamma målet att höja din naturliga produktion av det muskeluppbyggande testosteronet.

D-aspartic acid gör att mer kolesterol kan omvandlas till testosteron vilket är den begränsande faktorn för hur mycket testosteron din kropp kan producera. Enligt en numera berömd studie kan detta öka teststeronnivåerna hos män med över 40%

Urtica Diocia eller brännässla som det heter på svenska med styrkan 200:1 vilket innebär att 1g extrakt motsvarar 200g brännässla. Plantan innehåller ett ämne som heter 3,4-Divanilyltetrahydrofuran, denna substans gör att mer av det testosteron du producerar kan binda till dina testosteron-receptorer. På detta sätt får du mer ut av det testosteron du har

White button mushroom innehåller ett ämne som motverkar att testosteron omvandlas till östrogen. Det positiva med detta är inte bara att du sparar på testosteronet. Kroppen använder nämligen östrogennivåerna som ett indirekt mått på hur mycket testosteron det finns i kroppen. Så genom att du får mindre östrogen kommer din kropp att öka produktionen av testosteron eftersom den lurats att tro att nivåerna är låga.

 

Rekommenderad daglig dosering: 6 kapslar per dag

(3st morgon ock kväll.)


INNEHÅLL PER DOS/6 KAPSLAR
DAA/D-asparginsyra...........................................3000 mg
Urticadiocica 200:1...............................................600 mg
Mushroom extract .................................................600 mg

INGREDIENSER
D-asparginsyra, Urticadiocia (folium), Agaricus Bisporus (fructus) fyllnadsmedel (magnesium stearat), kapsel av gelatin, färgämne (E131)

OBSERVERA
Skall ej tas av gravida, under amning, eller personer som medicineras, eller en längre tid utan ett yttrande från läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

 

120 kapslar

Skriv en recsension

Steel Testomax

Steel Testomax

Istället för att innehålla 20 substanser i overksamma mängder så innehåller testomax höga doser av 3 olika substanser som det finns goda vetenskapliga belägg för.